torsdag 23 april 2015

Rise of the Horde


 
Och här kommer ett boktips från Marco som varit prao här hos oss på Bjärreds bibliotek den här veckan :-)


Cvr9780743471381_9780743471381_hr
I denna bok kommer du att få veta hur "the horde" kom till och början på nästan allt i warcraft serien. Boken är skriven från karaktären Durotans perspektiv och tankar om alla de dramatiska händelserna som utspelar sig i boken. Man får följa med på Durotans uppväxt och får se orcernas annorlunda kultur. Men allt kommer inte att vara fridfullt i boken.
 
"The draenei" är ett flyttande folk som flyr från sina bröder från planet till planet. Så när "the dranei" kommer till orcernas planet som flyktingar så kommer förföljarna efter. Förföljarna som följer efter "the dranei" var ett väldigt fridfullt folk recis som de flyende draneis. Dom var också av samma folk. Men när Sargeras kom blev allt fel.
 
Boken i sig är skriven väldigt bra med många känslor i. Den beskriver bra utan att det blir långtråkigt och även personer som inte är så intresserade av warcraft historien blir det när de läser denna bok. Efter man har läst denna bok vill man leta vidare i historien på hemsidor, videos och såklart böcker. Jag röstar denna bok 4/5 för att den får en verkligen in i serien så att man vill utforska mer. Den beskriver bra även om hon använder ett lite speciellt sätt att göra det på. Det är allmänt en bra bok.
 
Av: Marco
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar